*

HNMKYU23

HNMKY U23 Preseason

U23 Preseason

Hei kaikille NMKY faneille. Uuden kauden alku on jo käsillä ja valmistautuminen on ollut tiukkaa. Noin kuukausi taaksepäin aloitimme yhtenäisen treenaamisen Malmin Palloilluhallilla ja tavoitteenamme oli nousu miesten 2-divisioonasta (tunnetaan myös nimellä Sarjojen sarja) miesten 1B-divisioonaan. No, siinä kävikin niin, että kaudella 2015-2016 U23 pelaa 1B-divaria ja tavoitteet on pistetty uusiksi.

Uusiksi on pistetty myös kokoonpanoa, mutta Namikalle tyypilliseen tapaan uudistukset ovat olleet maltillisia. Uusia naamoja ovat Kaius ”Kake” Oljemark, Pyry-Pekka ”PP” Karisalmi ja Marlo ”Marlo” Kemmo, jotka ovat kaikki tuoneet positiivista energiaa niin kentälle kuin myös kentän ulkopuolelle. Tässä kohtaa on pakko mainita PP:n hyväntahtoinen loputon puhetulva, josta ainakin nuoremmat pelaajat saavat paljon vinkkejä. Myös Kaken, joukkueen kapteenin, vaikutus treeneihin on ollut valtava. Harjoitusten intesiteetti on ollut erittäin hyvä ja kehitystä viime vuoteen verrattuna on tapahtunut jo nyt. Osaltaan tason nousu on johtunut pelaajien innostuksesta pelata 1B-divaria, mutta myös kapteenin loistavasta esimerkistä: missään tilanteessa ei anneta senttiäkään periksi.

Ainoa huolenaiheemme onkin yllättäen ollut osallistujamäärät treeneissä. Osaltaan se johtuu siitä, että muutamat pelaajat ovat kärsineet loukkaantumisista. Silti on ollut tuskaliasta harjoitella joukkueasioita 7-8 pelaajalla treeneissä, joissa luonnollisesti olisimme tarvinneet kaikki mahdolliset paikalle – tai edes 10 pelaajaa. Tämä näkyi esimerkiksi meidän tekemisissä harjoitusotteluissa, jotka pelattiin HNMKY:n A-poikia, Karkkilan Urheilijoita ja EBT:tä vastaan. Liian usein sorruttiin helppoihin virheisiin ja päädyttiin myös pelaamaan ns ”broken playtä”, mutta peli peliltä ja treeni treeniltä joukkuepelimme on hitsaantunut yhteen. Harkkapelit myös viime kauden M1DB:ssä pelanneita Karkkilan Urheliljoita ja EBT:tä vastaan ovat osoittaneet, että tulevalla kaudella pelien voittamiseen vaaditaan monipuolisempaa osaamista kuin Sarjojen sarjassa. Harkkapeleistä saldona onkin ehkä jopa hieman yllättäen kolme voittoa.

Kauden ensimmäiseen peliin on vain 30 tuntia jäljellä tätä kirjoittaessa ja tunnelma joukkueen sisällä sähköistyy entisestään. Suurelle osalle pelaajista kyseessä on ensimmäinen peli ja kausi miesten 1B-divarissa, minkä pelaajat kokevat suurena voimavarana ja lisäenergian lähteenä. Lisäpanoksen, te hyvät lukijat, voitte antaa myös tulemalla paikanpäälle fanittamaan U23:sen peleihin!

HOS!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset